Urmărește-ne și pe:

Știri

3 grădinițe și 5 parcuri, propuse spre reabilitare

Adăugat

pe

Trei grădințe din Roman urmează sunt în plan de reabilitare sau modernizare, în următoarea perioadă. Vorbim despre Grădinița cu program prelungit de pe strada Ecaterina Teodoroiu, Grădinița “Muguri de lumină” și Grădinița numărul 1 Mihai Eminescu. Cele trei proiecte de reabilitare vor fi depuse până la sfârșitul lunii mai, iar fondurile necesare vor proveni, în mare parte, de la Agenția Fondului de Mediu.

Vezi articolul
RECLAMĂ

Știri

Polițist "faultat" de șefi, pe motiv că refuză să viziteze carantinații

Adăugat

pe

Roman TV

Ioan Cănărău, polițist la Roman și lider al Sindicatului Europul Neamț susține că a trecut prin abuzuri venite din partea superiorilor săi, deoarece a refuzat să meargă în control la domiciliul unor persoane carantinate. El a transmis că i s-a impus să părăsească locul de muncă, pentru nerespectarea atribuțiilor de serviciu.

Vezi articolul

Știri

În 2 zile, 382 de persoane s-au vaccinat fără programare, la Roman

Adăugat

pe

Roman TV

În cadrul conferinței de presă de vineri, 7 mai, primarul Municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, a vorbit despre programul-pilot intitulat “Vaccinare fără programare”, campanie ce presupune ca în perioada 5-10 mai, persoanele doritoare să se poată vaccina fără programare la unele centre din țară, unul dintre acestea fiind și cel din Roman, situat la Colegiul Tehnic Miron Costin. Deși inițial au fost alocate doar 90 de locuri pe zi, acestea au fost depășite pentru că au fost persoane dornice să se imunizeze. Doar ieri, la Roman 195 de persoane s-au vaccinat fără programare, cu serul companiei Pfizer.

Vezi articolul

Știri

La propria verificare, CJ Neamț nu a găsit nereguli pe ruta Gâdinți-Roman

Adăugat

pe

Roman TV

După ce la redacția Roman TV a ajuns un filmuleț din interiorul microbuzului care efectuează ruta Gâdinți-Roman, un video în care oamenii călătoreau în picioare, înghesuiți, nerespectând distanțarea socială, zilele trecute, o altă filmare, de pe aceeași rută, a fost transmisă redacției. Aceeași situație ca cea descrisă mai sus se regăsește și în noul filmuleț. Contactați, reprezentanții Consiliului Județean Neamț, instituție care a contractat firma pentru ruta menționată, au transmis că după verificările lor, totul este în regulă și nu se confirmă cele semnalate de călători.

Vezi articolul

Știri

Asfaltarea unui tronson de drum din Tămășeni va începe abia la începutul verii

Adăugat

pe

Roman TV

Pe un tronson de drum din comuna Tămășeni s-a efectuat o decopertare, încă de câteva săptămâni. Unii dintre săteni sunt nemulțumiți și susțin că decopertarea ar fi avut loc în urmă cu două luni, că s-ar fi făcut doar pe o poțiune pentru că între timp s-ar fi defectat utilajul și că nimeni nu ar fi anunțat când vor începe lucrările de reabilitare a drumului.

Vezi articolul

Știri

Ce ar fi vrut să facă șoferița de la Pascal rămâne un mister

Adăugat

pe

Roman TV

Un accident cel puțin teribil și ciudat a avut loc în ziua de 1 mai, în zona Pascal, atunci când o șoferiță în vârstă de 60 de ani, cel mai probabil vrând să iasă din parcare, a înaintat pe trotuar și a surprins și accidentat trei persoane care se aflau, în acel moment, în calea sa. Dintre toate, o femeie în vârstă de 54 de ani a fost grav rănită, fiind transportată cu elicopterul la Iași. Femeia ar fi suferit intervenții chirurgicale, acum aflându-se în stare stabilă. Recent, apropiați de-ai familiei victimei au transmis, în spațiul public, despre faptul că șoferița ar încerca să folosească anumite pretexte pentru a-și justifica fapta.

Vezi articolul

Știri

110 bilete de tratament balnear pentru pensionari

Adăugat

pe

Roman TV

Pentru a cincea serie de tratament balnear, Casa Județeană de Pensii Neamț a alocat 110 bilete de tratament pentru stațiuni cum ar fi: Covasna, Buziaș, Herculane, Vatra Dornei, Felix, Herculane, Călimănești, Slănic Moldova, Sovata și Căciulata. Intrarea în stațiuni se va face în perioada 25-28 mai 2021, biletele urmând a fi alocate în prealabil prin aplicație informatică, iar mai apoi beneficiarii vor fi înștiințați prin apel telefonic.

Vezi articolul

Știri

Dansatori de la Ray's Dance vor participa la Campionatul de Dans Sportiv de la Timișoara

Adăugat

pe

Roman TV

Campionatele naționale de Dans sportiv, Standard și Latino, vor avea loc în acest an între 7 și 9 mai, în Timișoara, la Ghiroda Complex Senator. În același weekend se vor desfășura și probele nou introduse, de break dance, hip hop și street dance. Ziua de 8 mai va rămâne în istoria dansului sportiv românesc, Timișoara urmând fi gazda primului Campionat Național de Dans Sportiv Breaking din România și va organiza primele seminarii pentru pregătirea arbitrilor, antrenorilor și dansatorilor în vederea participării la Jocurile Olimpice ce vor avea loc la Paris în anul 2024 și, până în acel moment, la Campionatele Europene și Mondiale de profil. La competiția de la Timișoara vor participa și dansatori de la Clubul Ray’s Dance din Piatra Neamț.

Vezi articolul

Populare