Urmărește-ne și pe:

Reportaje

Cum poți deveni un frizer profesionist

Adăugat

pe

Ocupația de frizer datează de mii de ani și va rămâne o meserie care va fi mereu la mare căutare. Bărbații au devenit foarte atenți la felul cum arată, iar atunci când vine vorba de tunsori, caută cel mai bun frizer din oraș. În România există mii de persoane ce au această ocupație, însă puțini sunt profesioniști care se remarcă prin răbdare, perseverență și talent. În continuare vă vom prezenta un material despre „ceea ce se poartă”, în materie de frizuri bărbătești.

Vezi articolul
RECLAMĂ

Reportaje

Pensia minimă, o față sumbră a bătrâneții

Adăugat

pe

Roman TV

Mulți bătrâni din România trăiesc în condiții greu de imaginat. Fără niciun ajutor din partea apropiaților sau din partea Statului Român, unii dintre ei abia își duc traiul de azi pe mâine. Sunt bătrânii noștri și, totuși, ai numănui.

Vezi articolul

Reportaje

Ro-vaccinarea: din cămine culturale și internate, în "centre medicale"

Adăugat

pe

Roman TV

Anunțul potrivit căruia etapa a doua de vaccinare anti-Covid va începe mai devreme decât fusese preconizată, a fost, cu siguranță, o lovitură sub centură pentru autoritățile publice locale, îndeosebi dacă ne referim la unitățile administrativ-teritoriale din mediul rural. De ce? Pentru că, peste noapte, primarii acestor administrații au fost nevoiți să identifice locațiile potrivite pentru un astfel de centru, personalul medical și nemedical care ar fi dispus să lucreze aici, zilnic, de la ora 8 la ora 20, dar și alte resurse cum ar fi apă curentă sau sisteme de încălzire, frigidere, paturi, mese scaune, computere cu internet și altele. În Roman Metropolitan, cel puțin până la această dată, vor fi trei centre, unul la Horia, unul la Cordun și un altul în Săbăoani. Locațiile identificate, cum era de așteptat, sunt în general cămine culturale sau corpuri ale unor unități de învățământ care urmează, ca până la sfârșitul acestei săptămâni, să se contureze în adevărate centre de vaccinare anti-Covid-19.

Vezi articolul

Reportaje

Șahul readus la viață după serialul "The Queen's Gambit"

Adăugat

pe

Roman TV

invitat – Mihai Ionut Ganju

Vezi articolul

Reportaje

Pomenirea eroilor Revoluției, Nunta de Aur și Caleașca Moșului

Adăugat

pe

Roman TV

Ziua Eroilor Revoluției, comemorată pe 22 decembrie, a fost marcată, la Roman, printr-un ceremonial religios care a avut loc în cimitirul Eternitatea. Din cauza pandemiei, anul acesta ceremonia s-a organizat într-un cadru restrâns, fără paradă militară. Oficialii au depus coroane la mormântul eroului Fănel Ciupitu.

Tot marți, 22 decembrie a avut loc prima serie a premierii cuplurilor care anul acesta și-au sărbătorit nunta de aur. Cea de-a doua serie a a vut loc a doua zi, pe 23 decembrie. Evenimentul a avut loc în holul mare al Primăriei Roman, anul acesta, în contextul epidemiologic actual, nemaiputând fi organizat la restaurant, așa cum se obișnuia.

În Ajunul Crăciunului, cum era de așteptat, Caleașca Moșului a împărțit daruri copiilor din oraș.

Vezi articolul

Reportaje

Conferință de presă – Primăria municipiului Roman – 18.12.2020

Adăugat

pe

Roman TV

Leonard Achiriloaei – primarul municipiului Roman

Vezi articolul

Reportaje

Ședința ordinară a Consiliului Local Roman din 17 decembrie 2020

Adăugat

pe

Roman TV

Proiecte pe ordinea de zi:

Ședință ordinară a Consiliului Local Roman din 17 decembrie 2020

Vezi articolul

Reportaje

De la salvator, la cetățean: ce facem în situațiile de urgență

Adăugat

pe

Roman TV
Vezi articolul

Populare