Urmărește-ne și pe:

Știri

Studenții își pot rezerva bilete online

Adăugat

pe

Începând cu această lună, studenții își pot rezerva online călătoria cu trenul. Protocolul a fost încheiat de CFR Călători și trei organizații studențești din țară: Uniunea Studenților, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești și Liga Studenților Români din Străinătate.

Vezi articolul
RECLAMĂ

Știri

O femeie și un copil au scăpat la limită de un impact periculos

Adăugat

pe

Roman TV

Marți, 1 decembrie, un șofer care a virat la dreapta, în sensul giratoriu de la “Doi măgari”, spre Bulevardul Republicii, a sfârșit cu mașina într-un gard al unei proprietăți aflate lângă carmangeria “La Olaru”. Momentul, surprins pe camerele de supraveghere ale magazinului, arată că în momentul virajului periculos, o femeie însoțită de un copil ieșeau din incinta carmangeriei fix în acel moment. Aceștia au scăpat ca prin urechile acului de impactul care s-a produs chiar în vecinătatea lor.

Vezi articolul

Știri

Mai uniți și mai dezbinați ca niciodată

Adăugat

pe

Roman TV

Astăzi, românii de pretutindeni sărbătoresc Marea Unire. Chiar dacă anul acesta a fost unul atipic, fără defilarea soldaților și a aparatelor de luptă, unii romașcani au dat dovadă de spirit de unitate și de patriotism și au transmis cu această ocazie urări de bine. Au fost, însă, și persoane care au criticat și si-au arătat nemulțumirea față de stat și de nivelul de trai.

Vezi articolul

Știri

Horă timidă în centrul Romanului

Adăugat

pe

Roman TV

Un grup de romașcani s-au reunit în fața statuii lui Roman Mușat pentru a se uni într-o mică horă dedicată Zilei Naționale a României. Anul acesta, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, manifestările de odinioară dedicate zile de 1 Decembrie nu s-au mai putut desfășura. Chiar și așa, câțiva cetîțeni au decis să se reunească în centrul orașului, acolo unde au dansat Hora Unirii.

Vezi articolul

Știri

Urare 1 decembrie 🇷🇴 – Crina Tamba

Adăugat

pe

Roman TV

Crina Tamba – interpretă

Vezi articolul

Știri

1 Decembrie cu dulce-n suflet

Adăugat

pe

Roman TV

Dacă de obicei, Ziua Națională a României este sărbătorită prin dulciuri tradiționale, anul aceasta am ales să vă arătam că atunci când dai frâu liber imaginației, rezultatele nu pot decât să te uimească. Cu atenție, dedicare și mult talent, Oana Butnărescu a ales să investească pentru bucuria celor din jurul ei, pregătind cu grijă produse de cea mai bună calitate.

Vezi articolul

Știri

Diaspora iubește România

Adăugat

pe

Roman TV
Vezi articolul

Știri

Dulce Romândrie, bucuria unor copii din Roman

Adăugat

pe

Roman TV

Cu o tradiție de aproape trei decenii, cofetăria Elite se bucură și astăzi, de clienți fideli dornici să guste din dulciurile realizate prin îmbinarea unor rețete clasice cu noile tendințe în materie de patiserie. De 1 decembrie am ajuns în laboratorul Elite, acolo unde angajatele zâmbesc și transmit, prin optimismul lor, gust desăvârșit preparatelor pe care le realizează.

Vezi articolul

Populare