Știri

Femeie arestată la Roman, după descinderile DIICOT

În urma acțiunii desfășurate de DIICOT Iași la Roman luni, a fost identificată o femeie de 34 de ani, faţă de care Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău a emis un mandat de aducere, având ca obiect punerea în executare a unui mandat de arestare european emis de către autorităţile judiciare din Franţa pentru săvârşirea de infracţiuni de trafic de fiinţe umane, instigarea minorilor la comiterea de infracţiuni, furturi în grup organizat.

1 Comentariu

1 comentariu

  1. Engel Roshul

    7 septembrie 2017 at 19:20

    sunt cel mai mare onanist de pe toata planeta ! boala hiv este o boala mentala care necesita fumare de heroina , nu ca mascatii ei tot ce iau de la descinderi : ia Coltzea Gabriel da-i lui raj sa vanda in cartiere d'aia piatrah de cocainah din Columbia .
    de zeci de ani de zile cine a detinut cele mai mari cantitati de droguri adica confiscate din vame si vandute in cartiere ( aveti un frier ?!?!?! ) au intrat jandarmii peste ei in case cu cagule , politia m.a.i. si politia capitala armasarii tot cu cagule : astea le luam noi inapoi si locuinta tot noi o luam si copilul il dam da-l manace anumiti , tu te duci la inchisoare , drogurile merg inapoi in cartier ! aveai de gand sa anunti b.c.c.o. !??!? il chemam pe interlop NICU grasu si i-ti fute tot neamul impreuna cu 600 de persoane , i-ti fute si copilul din fasha din scutece

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Sus