Știri

DIICOT Iași a descins în Roman

Luni, procurorii DIICOT Iași au efectuat 25 de percheziții domiciliare pe raza municipiilor Iași, Roman și a județului Prahova într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. Se pare că pe raza municipiilor Iaşi și Roman s-a constituit o grupare infracţională ai cărei membri și-au exploatat proprii copii minori, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, determinându-i să comită furturi din buzunare, din genţi sau din incinta unor societăţi comerciale, bunurile fiind apoi însuşite de membrii grupării.

Telefon Roman TV
0786 796 393
E-mail Roman TV
contactromantv.ro
1 Comentariu

1 comentariu

  1. Engel Roshul

    7 septembrie 2017 at 19:07

    sunt cel mai mare onanist de pe toata planeta ! boala hiv este o boala mentala care necesita fumare de heroina , nu ca mascatii ei tot ce iau de la descinderi : ia Coltzea Gabriel da-i lui raj sa vanda in cartiere d'aia piatrah de cocainah din Columbia .
    de zeci de ani de zile cine a detinut cele mai mari cantitati de droguri adica confiscate din vame si vandute in cartiere ( aveti un frier ?!?!?! ) au intrat jandarmii peste ei in case cu cagule , politia m.a.i. si politia capitala armasarii tot cu cagule : astea le luam noi inapoi si locuinta tot noi o luam si copilul il dam da-l manace anumiti , tu te duci la inchisoare , drogurile merg inapoi in cartier ! aveai de gand sa anunti b.c.c.o. !??!? il chemam pe interlop NICU grasu si i-ti fute tot neamul impreuna cu 600 de persoane , i-ti fute si copilul din fasha din scutece

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Telefon Roman TV
0786 796 393
E-mail Roman TV
contactromantv.ro
Sus