Știri

Noua agendă a „liberalilor” romașcani: „executarea” jurnaliștilor nesupuși

O înregistrare realizată la sediul de campanie al PNL Roman în noaptea de duminică, 11 iunie, surprinsă de camera video a televiziunii locale Roman TV, arată ce planuri au unii dintre liberalii romașcani pentru presa locală care nu este obedientă. Cei care conduc din umbră orașul spun răspicat și limpede că un jurnalist de la televiziunea Roman TV trebuie “executat” pentru că i-a deranjat, dar îl și jignesc, precizând că, cităm „este un porc și-un măgar, ăla nu mai trebuie primit!“. Propunerea este lansată de marcantul membru liberal Petrică Căpraru și este aprobată prin gesturi de capul marii familii romașcane, deputatul Dan Laurențiu Leoreanu, care extinde „blestemul liberal” peste toți cei care nu sunt de partea conducătorilor actuali ai urbei.

O astfel de înregistrare dovedește clar că politicienii care sunt la putere caută să se înconjoare doar de jurnaliști și de persoane care să le cânte în strună, neaceptând, sub nici o formă, în jurul lor, oameni care să îi contrazică sau care să-i critice, asta deși critica poate fi deseori constructivă. De aceea, nu trebuie să vă mirați că în ședințele de Consiliu Local nimeni nu are curajul de a vorbi, iar proiectele propuse de primar sunt aprobate deseori cu unanimitate. Cristian Galan, realizator de emisiuni la Roman TV, a fost jignit doar pentru că a îndrăznit să modereze o emisiune în care, printre altele, s-a discutat despre disconfortul creat de cortul din ștrand al domnului Petrică Căpraru. Dacă pentru atât executăm jurnaliștii, ce se întâmplă cu cei care au curajul să iasă în față cu povești mult mai supărătoare la adresa conducătorilor acestui oraș?

Echipa postului de televiziune Roman TV asigură romașcanii că, indiferent ce politicieni trecători se vor perinda prin structurile de conducere ale acestui oraș, nu va ține partea nimănui și nu va ceda niciodată presiunilor, ci își va menține imparțialitatea și va arăta lucrurile așa cum sunt, fără a se teme să prezinte problemele reale ale comunității. Roman TV va sancționa întotdeauna derapajele tuturor celor plătiți din bani publici, fie ei salariați ai unor instituții sau politicieni, pentru că acest post de televiziune nu slujește interese personale sau de grup, ci interesele romașcanilor. La fel ca și dumneavoastră, echipa Roman TV își dorește ca orașul să prospere, ca banii publici să fie cheltuiți corect și transparent, ca romașcanii să fie mândri de orașul lor, să trăiască decent și să nu se teamă de nimeni și de nimic. Pe de altă parte, considerăm că politicienii liberali trebuie să-și revizuiască urgent comportamentul, iar până când acest lucru se va întâmpla, ne rezervăm dreptul de a nu le mai prezenta ideile și declarațiile în fața dumneavoastră, pentru că scopul Roman TV este, în primul rând, acela de a promova oameni care să reprezinte un model pentru societatea romașcană.

Telefon Roman TV
0786 796 393
E-mail Roman TV
contactromantv.ro
1 Comentariu

1 comentariu

  1. G3mstrip [T.B]

    16 iunie 2017 at 19:41

    PNL Sa vina Sancționarea.

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Telefon Roman TV
0786 796 393
E-mail Roman TV
contactromantv.ro
Sus