Urmărește-ne și pe:

Știri

Un incendiu i-a mistuit casa unui bărbat din Cordun

Adăugat

pe

O casă și două anexe au fost mistuite de flăcări ieri, în jurul orei 17:00, în localitatea Cordun. Din primele cercetări, cauza probabilă a producerii acestui incendiu ar fi fost jarul care a căzut din sobă. Proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică.

Vezi articolul
RECLAMĂ

Știri

Încă 180 de doze de vaccin. Începe vaccinarea în centrele rezidențiale din Roman

Adăugat

pe

Roman TV

În prima etapă de vaccinare anti-Covid-19, la Spitalul Municipal de Urgență din Roman s-au administrat, la cerere, 435 de doze de vaccin Pfizer BioNtech, fără a fi înregistrate reacții post-vaccinare, potrivit reprezentanților unității sanitare cu paturi.

Vezi articolul

Știri

După ce i-a dat cu piciorul, APASERV speră să prindă din urmă o finanțare de milioane de euro

Adăugat

pe

Roman TV

Prezent într-o emisiune marca Roman TV, în toamna trecută, Constantin Iacoban, președintele Consiliului de Administrație al Companiei Județene Apaserv, preciza, la acea vreme, că firma urmează să câștige potul cel mare, pregătindu-se de o finanțare consistentă, de 250 de milioane de euro, prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Doar că, ulterior, finanțarea s-ar fi pierdut pe drum. Mai exact, din lipsă de specialist în consultanță, nouă luni de zile proiectul a rămas la stadiul unui studiu de fezabilitate nefinalizat. Bineînțeles, între timp, alte companii de apă au semnat deja proiecte pentru finanțare prin POIM 2014-2020, unele, cum e cazul Societății de Apă-Canal Galați primind, încă din 11 septembrie 2019, autorizații de construire pentru lucrările finanțate. Și exemplele pot continua.

Vezi articolul

Știri

10 000 de lei pentru dotarea unui centru de vaccinare, la Roman

Adăugat

pe

Roman TV

În fiecare centru de vaccinare anti-Covid-19 din Roman trebuie să existe anumite dotări transmise de Prefectura Neamț, printre care regăsim paturi, scaune, mese, frigidere, echipamente medicale sau truse pentru șoc anafilactic. Toate acestea trebuie să fie asigurate de administrațiile publice locale pe raza cărora se află aceste centre. La Roman, vor funcționa patru astfel de centre pentru a doua etapă de imunizare și unul în cadrul spitalului, care va deservi grupurile țintă cuprinse în etapa a doua, atunci când se va finaliza prima etapă de vaccinare. Costurile estimative ale dotărilor care trebuie să existe într-un astfel de centru se ridică, cel puțin la nivelul municipiului nostru, la 10 000 de lei.

Vezi articolul

Știri

Ce a pățit pentru că a mustrat un jandarm că nu purta mască

Adăugat

pe

Roman TV

Potrivit unui filmuleț postat de Antena 3, miercuri, 13 ianuarie, în timp ce tranzita zona din fața Judecătoriei Roman, un bărbat a observat cum mai mulți jandarmi, aflați în timpul programului de lucru, nu purtau mască de protecție. Bărbatul ar fi început să-i filmeze, întrebându-i de ce nu respectă măsurile de protecție impuse de autorități, moment în care el susține, pe filmare, că ar fi fost agresat de unul dintre jandarmi.

Vezi articolul

Știri

Conferință de presă – Primăria Roman 14.01.2021

Adăugat

pe

Roman TV

Leonard Achiriloaei – primarul municipiului Roman

Vezi articolul

Știri

Pacienții suspecți de Covid-19 vor fi testați rapid, în CPU Roman

Adăugat

pe

Roman TV

800 de teste rapide de depistare a antigenului Sars-Cov-2 au ajuns la Centrul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului din Roman, la finele anului trecut, fiind primite prin ordin de distribuție al secretarului de stat Raed Arafat. Testele rapide sunt eficiente îndeosebi în cadrul unităților unde ajung urgențele medicale, deoarece pacienții pot fi depistați și izolați precoce în cazul prezenței în corp a infecției cu Covid-19.

Vezi articolul

Știri

Noi victime în intersecția terorii de la Gâdinți

Adăugat

pe

Roman TV

În această dimineață, pe raza comunei Gâdinți, a avut loc un accident rutier, produs între două autoturisme și un TIR. Din primele cercetări reiese faptul că unul dintre soferii implicați nu ar fi acordat prioritate TIR-ului, iar în urma impactului, mașina ar fi ricoșat într-un alt autoturism. Două persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Vezi articolul

Populare