Polițiști pupați de scandalagiu într-un bar din Roman

Povestea scandalurilor care au loc în mod repetat într-un bar situat pe Bulevardul Republicii este, deja, cunoscută atât de clienții fideli ai localului, cât și de patroni sau de polițiști. După cum afirmă angajații barului, un scandal izbucnește aici, în medie, o dată la două săptămâni. De fiecare dată, câte un client supărat pe aparatele de noroc sau pe angajații barului răbufnește, iar în urma lui rămân mese rupte sau cu geamuri sparte. Duminică seară, doi indivizi, cu vârste de 32 și 39 de ani, au recurs la aceleași gesturi, spre disperarea angajaților și a celorlalți clienți care au sunat la 112 nu o singură dată, ci de cinci ori. Tot de atâtea ori, la bar s-au prezentat polițiști care au stat de vorbă cu scandalagiii, au râs împreună cu ei, apoi… s-au pupat, la propriu.
Pe filmarea surprinsă de una dintre camerele video ale barului se vede clar cum unul dintre scandalagii discută cu oamenii legii zeci de minute, explicându-le ceva. La un moment dat, același scandalagiu pune mâna pe umărul unuia dintre polițiști și îl pupă pe obraz. Omul legii râde. Pe acceași filmare, se observă cum bărbatul îi pupă și mâna uneia dintre polițistele ajunse la intervenție. Mai mult decât atât, în timp ce polițiștii ajunși la fața locului poartă discuții afară cu cei doi scandalagii, în bar, un al treilea individ îl lovește pe un bărbat cu piciorul de la o masă ruptă. Imagini cu ala care il loveste cu piciorul mesei.
Acum două săptămâni, barmanul din localul respectiv a fost bătut de alți scandalagii. Patronii localului spun că, deși sunt la zi cu dările către stat, ei nu beneficiază de protecție din partea organelor competente.