Roman TV

Investiții masive la Tămășeni

Roman TV emite in reteaua UPC – canalul 28 (digital) sau 439.25 MHz (analogic), precum si pe www.romantv.ro/live
Pagina noastra de Facebook este: www.facebook.com/rtvroman

Telefon Roman TV
0786 796 393
E-mail Roman TV
contactromantv.ro
1 Comentariu

1 comentariu

 1. Un Cetatean

  13 octombrie 2015 at 13:44

  Replica pentru domnul primar:

  1 Investiile privind dispensarele si gradinitile de la tamaseni si adjudeni sunt din mandatele trecute, inclusiv centrul de permanenta … deci nu-i un merit din actualul mandat.
  2 Unde sunt amenajate locuri de joaca pentru copii si parcuri pentru tineret ? toate acestea sunt din mandatele trecute, iar acum minciuni actuale in prag de campanie electorala …
  3 In ceea ce priveste drumurile asfaltate nu avem decat 900m care s-au obtinut prin GAL care de fapt, in realitate GAL-ul reprezinta o asociatie intre comunele Sabaoani, Doljesti, Rachiteni si Tamaseni, care asociindu-se, au primit din fonduri europene cate 200.000 euro fiecare. Deci nu-i meritul dumitale, ci asociatiei GAL. Meritul dumitale este acela ca in 5 mandate nu ati absorbit bani europeni pentru infrastructura comunitatii si va laudati de fiecare data cand se apropie campania electorala cu lucrurile facute din primele mandate care s-au facut din banii comunitatii ce se strang din taxe si impozite pe care le plateste fiecare cetatean in parte, iar o parte din bani vin de la bugetul de stat in total insumandu-se circa 40 miliarde vechi anual si care iarasi nu-i meritul dumitale, ci a intregii comunitati, care plateste constiincios darile catre primarie…
  4 In privinta celor 2.5km de asfalt de care vorbiti, in realitate sunt bani de la ministerul dezvoltarii, bani care s-au dat fiecarei comunitati si iarasi nu-i meritul dumitale.
  5 In privinta celor 2 utilaje venite la primarie, iarasi e meritul GAL, nu al dumitale…

  Iar daca vorbim de realizari in ultimii ani, priviti la comunile din jur care au zeci de km de asfalt, trotuare, piste de biciclete, drumuri moderne, capele in cimitire, canalizare care (aici fac o paranteza) inca din anul 2012 spuneti ca va fi gata la anul, si acum e 2015 si tot la anul spuneti ca va fi gata. Si peste 4 ani la fel veti spune. Pana cand veti indruga astfel minciuni???

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Telefon Roman TV
0786 796 393
E-mail Roman TV
contactromantv.ro
Sus